Meniu Revelion 2017

 
Coşuleţ cu salată de crudităţi şi ton
 
Coşuleţ cu salată de crudităţi şi gamberi
 
Ruladă de sfeclă cu ricotta
 
Corăbioară cu ricotta şi somon fumee
 
Ruladă de vită cu fructe confiate
 
Ruladă din piept de pui cu spanac şi somon
 
Aspic Imperial
 

*** Salate ***

 
Salată de Beouf
 
Salată de chifteluţe
 
Salată de crudităţi cu somon
 
Salată Caesar
 

*** Fel principal ***

 
Preparate la grătar: pastramă de pui, ceafă de porc
 
Muşchiuleţ de porc umplut cu spanac
 
Şalău cu surimi
 
Preparate la grătar: pastrama de pui, ceafa de porc
 

*** Garnituri ***

 
Cartofi la cuptor cu rozmarin
 
Orez cu legume
 
Salată de murături asortate
 

*** Desert ***

 
Tort
 

*** Băuturi Open Bar ***

 
Whisky J&B
 
Vodka Tazosky, Absolut
 
Crema whisky,
 
Campari, Gin , Vermut Martini.
 
Long Drinks: Campari Orange,
 
Gin tonic, etc.
 
Cocktail-uri nonalcool
 
* Vin *
 
Crama Gârboiu (Alb Demisec/Demidulce, Roşu Demisec/Demidulce)
 
* Cafea *
 
Espresso, Capuccino, Caffe latte
 
* Racoritoare *
 
Gama Pepsi
 
Granini
 
Apa plată, apa minerală
 
*280 lei/persoană *TVA inclus**
 

**250 lei/persoana *TVA inclus** dacă se achită integral până la 15 decembrie